Les CAV s’amplien fins arribar a 14 municipis del Vallès Occidental

Les Candidatures Alternatives del Vallès, dins de les quals esta Compromís per Cerdanyola, han decidit continuar la seva col·laboració i amplien el seu abast arribant a 14 municipis del Vallès Occidental on concorreran candidatures compromeses amb el municipalisme i amb el projecte comú de les CAV.

Imatge: alternativesvalles.blogspot.com

Imatge: alternativesvalles.blogspot.com

La base d’aquest acord és el treball de coneixença i col·laboració iniciat el 2002 i es plasma en un decàleg polític que exposa el punts d’unió de totes les candidatures i el seu caràcter rupturista. Amb aquesta decisió, les CAV esperem augmentar la seva capacitat de treball conjunt i d’incidència en la societat vallesana, així com la representació al Consell Comercal que actualment és d’un conseller comarcal.

Així mateix, les CAV estan estudiant fórmules que facin possible sumar els seus vots a d’altres candidatures alternatives i d’unitat popular de la província de Barcelona per unir i fer créixer l’espai de la gent que treballa dia a dia per construir alternatives a la societat actual des dels barris, els pobles i les ciutats. Dins d’aquest objectiu contemplen també la possibilitat d’arribar a la Diputació de Barcelona. Segons un portaveu de les CAV, la Diputació és un “organisme molt poc democràtic i que els ciutadans no triem directament, dels que sabem ben poc i on es mouen força diners i influències. Cal que hi siguem, com a mínim, per aixecar una veu en contra d’aquest funcionament”.

Descarrega’t el decàleg “Acord al Vallès per uns ajuntaments al servei del poble”.

 

Comparteix: