María Valle, candidata de Ciutadans (C’s) a l’alcaldía de Cerdanyola del Vallès

María Valle ha estat escollida com alcaldable per l’agrupació de Ciutadans de Cerdanyola de cara a les eleccions municipals de maig. La cap de llista ha anunciat que apostarà per una ciutat moderna, solidària i competitiva, que impulsi la transparència i la participació ciutadana.

ciutadansLa responsable de l’Agrupació local de Ciutadans (C’s) de Cerdanyola, Maria Valle, ha estat escollida candidata a l’Ajuntament del municipi per a les properes eleccions del mes de maig. Valle assegura que Ciutadans es presenta al municipi com “una alternativa política real, neta i regeneracionista”, i ha afegit que “Ciutadans (C’s) treballarà en nom d’una administració local més transparent i participativa que estigui al servei de tots els ciutadans, per poder construir una ciutat moderna, solidària i competitiva”.

 María Valle, nascuda a Ronda (Málaga), està vinculada a Ciutadans (C’s) des de la seva creació al 2006 i actualment és la responsable del grup local de Cerdanyola. Va ser triada per unanimitat en eleccions primàries celebrades el 6 de març, a les quals van assistir un 80% dels afiliats de l’agrupació local. La segueixen a la llista amb el números dos, tres, quatre i cinc, els seus companys Pau Ortolá, Sonia Rodriguez, Núria Martinez i Miguel Angel Peña.

Comparteix: