S’inaugura el CEM Cerdanyola, Club d’Esports de Muntanya

Dissabte 14 de març s’inaugurà el Club d’esports de Muntanya a Cerdanyola, que té la seva seu al carrer les vinyes 15 B, ( «casetes dels mestres»).

Una festa, la tarda de dissabte, on els infants van poder gaudir d’activitats diverses (rocòdrom sobre un infable, tirolines, «pont del mico»,…) va ser la manera com va obrir oficialment les seves portes el CEM Cerdanyola. La seu de l’entitat, ubicada a una de les casetes dels mestres, ben condicionada i amb un aspecte molt agradable i alegre, obrirà de forma habitual dos dies en setmana – dimarts i dijous a la tarda – per a totes aquelles persones sòcies ( que ja en són més de 300 ) i per a qui vulgui atansar­se amb interès i motivació per a la descoberta i els esports de muntanya.

Per a les diverses activitats que van des del senderisme fins a l’escalada hi ha persones responsables que podran informar­nos. Algunes d’aquestes persones provenen de l’anterior CIMS, que va fer la seva trajectòria en aquest àmbit amb anterioritat, i que ara ha deixat pas a l’actual CEM, creant una expectativa molt esperançadora per a la nostra localitat, ja que l’existència d’un espai físic com a punt de referència en aquest àmbit era quelcom esperat per a les persones amants de la muntanya.

Amb una biblioteca temàtica, per a tothom que tingui necessitat de consultar o de llegir sobre muntanyes i muntanyisme, el CEM posa a disposició materials de lectura i consulta especialitzada. En aquesta mateixa línia, dijous 12 s’havia presentat el vuitè número de la revista- llibre «Vallesos : gent, terra i patrimoni», dedicat a l’excursionisme, en un acte amb el qual les persones responsables del centre ens demostren el seu interès per apropar­nos materials diversos i de qualitat.

Benvinguda aquesta entitat cerdanyolenca que aglutinarà, de ben segur, persones de totes les edats amb un interès comú: la muntanya, la natura, la descoberta del nostre país.

Més informació:
[Web] [Facebook] [Twitter] CEM Cerdanyola

Comparteix: