Compromís per Cerdanyola celebra el dissabte el tercer taller programàtic

Compromís per Cerdanyola ha convocat a la ciutadania a participar al taller programàtic que es celebrarà el dissabte 14 de març i que es parlarà de les polítiques socials.

Politiques_Socials_CxCpetitCompromís torna a convocar a la ciutadania a un nou taller centrat en les polítiques socials. Aquest taller es celebrarà el dissabte 14 de març a les 10h al Centre Cívic Banús Bnasort (Plaça Sant Medir s/n).

Els tallers programàtics

Els tallers programàtics són tot un seguit de convocatòries temàtiques per aprofundir en aspectes concrets del programa que la candidatura de Compromís està elaborant per a Cerdanyola. Són actes dinamitzats per gent del Compromís on s’exposen temes per tal que la gent s’informi, ho valori i opini, o faci propostes, per tal que siguin valorades entre tothom i, posteriorment, siguin incloses dintre del programa.

Programa de ruptura municipal

Compromís vol presentar, de cara a les properes eleccions de maig, un programa de ruptura municipal. El programa rep aquest nom perquè té l’objectiu de trencar amb les polítiques que fins ara no han funcionat, apostant per les que busquen la transformació profunda de la societat.

Comparteix: