Compromís per Cerdanyola celebra el dissabte el segon taller programàtic

Compromís per Cerdanyola ha convocat a la ciutadania a participar al taller programàtic que es celebrarà el dissabte 7 de març i que es parlarà de la remunicipalització i gestió pública de serveis.

RemunicipalitzacioPetitDesprés del taller programàtic sobre el deute i l’administració pública, Compromís torna a convocar a la ciutadania a un nou taller centrat en la remunicipalització (serveis que han sigut privatitzats i poden tornar a ser públics) i la gestió pública dels serveis (com generar ocupació des de la gestió pública dels serveis). Aquest taller es celebrarà el dissabte 7 de març a les 10h a la sala 22 de l’Ateneu.

Els tallers programàtics

Els tallers programàtics són tot un seguit de convocatòries temàtiques per aprofundir en aspectes concrets del programa que la candidatura de Compromís està elaborant per a Cerdanyola. Són actes dinamitzats per gent del Compromís on s’exposen temes per tal que la gent s’informi, ho valori i opini, o faci propostes, per tal que siguin valorades entre tothom i, posteriorment, siguin incloses dintre del programa.

Programa de ruptura municipal

Compromís vol presentar, de cara a les properes eleccions de maig, un programa de ruptura municipal. El programa rep aquest nom perquè té l’objectiu de trencar amb les polítiques que fins ara no han funcionat, apostant per les que busquen la transformació profunda de la societat.

Comparteix: