El MAC organitza una visita a la masia-museu Serra

El proper diumenge 8 de març, com a cloenda de l’exposició Ceràmica Serra, el MAC organitza una visita a la masia-museu Serra a Cornellà, seu del taller de la nissaga de ceramistes Serra.

museu serraEl taller està situat en un mas històric on es visitaran les diferents sales que reuneixen peces de les tres generacions de ceramistes, des del modernisme a l’actualitat passant pel noucentisme i el déco. A l’edifici també es podrà veure part de la col·lecció privada reunida per la família amb obres d’artistes catalans de la primera meitat del segle XX. La visita finalitzarà al taller on es podrà veure part de l’arxiu Serra i s’explicarà la tècnica que va convertir a Ceràmica Serra en un referents de la ceràmica catalana del segle XX.

Punt de trobada: a les 11 h a l’estació de RENFE Cerdanyola / o a les 12 h davant de la porta de la masia (passeig Campsa,1 Cornellà de Llobregat). El desplaçament corre a càrrec dels interessants.

Preu: L’entrada a la masia-museu i la visita guiada per part del Jordi Serra té un cost de 8€ per persona.

*Cal reservar plaça al Museu d’Art de Cerdanyola de dimarts a dissabte de 17 a 20 h i diumenges d’11 a 14 h, personalment o al telèfon 935914130.

Comparteix: