Empat sense gols contra el cuer

El Cerdanyola FC va empatar ahir (0-0) en la seva visita a Castelldefels en un partit equilibrat amb poques ocasions perilloses.

10959001_817293848337839_3522969103184114279_n

Imatge: cfc.cat

El conjunt de Toni Carrillo continua mostrant-se fot en les seves visites fora de casa, en tota la temporada només ha perdut tres partits a domicili. Malgrat tot, aquest punt deixa al Cerdanyola en una situació de cert perill, ja que només es troba a cinc punts de la zona de descens.

Els primers 15 minuts de partit els dos equips, com si d’una vetllada de boxa és tractés, van ser minuts de reconeixement del rival. Poc a poc, el Cerdanyola es va fer amb la possessió de la pilota i es va mostrar més actiu a l’hora d’atacar, tot i que amb poques ocasions de perill.  Aquesta empenta del conjunt visitant es va anar apagant a causa de les interrupcions.

La segona part va ser més equilibrada i els dos equips van gaudir d’ocasions (poques, però perilloses) que els dos porters van saber resoldre amb magnífiques aturades. A mesura que la segona part anava arribant a l’equador, els de Toni Carrillo van fer-se forts al mig del camp, impedint que el Castelldefels es sentís còmode. L’últim quart d’hora, però, l’equip local va pujar el ritme i va generar més ocasions que en la resta del partit, això, si, sense aconseguir cap gol.

Amb aquest resultat el Cerdanyola continua mostrant-se fort als seus desplaçaments, en els que només ha perdut 3 en tota la temporada. Això si, aquest resultat apropa al conjunt vallesà a la zona baixa de la classificació, a tans sols cinc punts del descens, encara que aquest descens podria estar més a prop degut a les compensacions per descensos d’equips catalans de la Segona Divisió B.

clasimar

Imatge: futbolme

 

Comparteix: