La Plataforma d’Aturats Cerdanyola-Ripollet tornarà a manifestar-se a Madrid

El proper 21 de març, sota el lema “Pa, treball i sostre”, la Plataforma d’Aturats de Cerdanyola-Ripollet tornarà a participar a la Marxa de la Dignitat per demostrar la necessitat de que les lluites continuïn al carrer.

El col·lectiu s’està organitzant per mobilitzar a les ciutadanes d’ambdues localitats que vulguin sortir al carrer per defensar amb contundència els següents objectius:

  • 21M-Tornem-a-Madrid.-cartell-1Dir NO al pagament d’un deute il·legítim, enfrontant-nos a la banca europea (BCE, UE)
  • Acabar amb l’atur, la precarietat mitjançant el repartiment del treball i la riquesa.
  • Retirada immediata de totes i cadascuna de les retallades com també de les reformes laborals.
  • Garantir feina, educació, sanitat, aliment, l’habitatge i les pensions dignes per a totes les persones sigui quina sigui la seva procedència. Així com també una renda garantida de ciutadania.
  • Combatre la repressió, la impunitat i els abusos policials.
  • Rebutjar les polítiques patriarcals que humilien la dona trepitjant els seus drets com el de decidir sobre el seu propi cos. Diem NO a la contrareforma de la lli de l’avortament d’en Gallardón.
  • Exigir la dimissió del govern del PP, el de CiU; els governs fidels a la Troika. Que se’n vagin TOTS!
  • Garantir l’exercici del dret a decidir de tots els pobles.

La Plataforma ha donat les primeres informacions per les interessades, que podran desplaçar-se des de Barcelona en autocar els dies 18, 19 i 20 de març a les 12 de la nit i el dia 21 a les 6 del matí. Els que surtin els dies 18, 19 o 20 podran allotjar-se en els poliesportius habilitats a Madrid. Tots els autocars tornaran el dia 21 després de la manifestació, i el preu d’anada i tornada és de 30€ per persona.

Les persones interessades poden inscriure’s abans del 15 de març entregant les butlletes adjuntades en aquesta notícia a la Plataforma d’Aturats de Cerdanyola i Ripollet, en la pàgina web www.marxadeladignitat.org, per telèfon o per e-mail (veure instruccions a la butlleta d’inscripció).

Documents adjunts: Full d’inscripció individual / Full d’inscripcions col·lectives.

Comparteix: