El CPC Buirac finalitza el mes de febrer amb el Projecte de Reconstrucció d’Esblada i amb el SAT d’Andalusia

Divendres 27 i dissabte 28 tindran lloc al Casal Popular i Cultural Buirac dues xerrades que finalitzaran el mes de febrer. A la primera, es presenta el Projecte de Reconstrucció d’Esblada, amb criteris d’autogestió i permacultura, on participen famílies de Cerdanyola. A la segona, es celebrarà una Xerrada-col·loqui amb membres del SAT (Sindicato Andaluz de Trabajadoras/es).

 

esbladenca

Clica la imatge per ampliar el cartell

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE DE RECONSTRUCCIÓ D’ESBLADA

L’Esbladenca és un projecte de reconstucció i habitatge  amb criteris d’autogestió i permacultura a Esblada, un poble de l’Alt camp.

Els objectius són fomentar formes d’accés a l’habitatge social i no especulatives, crear una comunitat humana, amb noves formes de relació i gestió de conflictes, i integrar la comunitat en les xarxes per a la transformació social.

Alguns dels membres de la Cooperativa l’Esbladenca són de Cerdanyola i vindran a explicar-nos i informar-nos sobre aquesta interessant iniciativa !

Perquè un altre món és possible, no us ho perdeu!!

Organitza: Cooperativa d’Habitatge l’Esbladenca

 

sat

Clica la imatge per ampliar el cartell

  XERRADA I COL·LOQUI AMB EL SINDICATO ANDALUZ DE TRABAJADORES/AS

Coincidint amb la Diada d’Andalusia, dissabte 28 de febrer a les 12:00h, es celebrarà un acte emmarcat en una gira per tota la comarca en companyia de Néstor Salvador, membre del SAT

L’objectiu d’aquest acte és donar a conèixer la lluita del SAT pels drets dels jornalers i tots els treballadors i treballadores d’Andalusia, tot un referent de lluita pels drets de la classe treballadora.

La lluita social continua!

 

Organitza: Compromís per Cerdanyola i CUP Cerdanyola.

Comparteix: