Aquest diumenge comença el II Cicle de Música de Cambra al MAC

Aquest diumenge, a les 12h, Cerdanyola acollirà la segona edició del Cicle de Música de Cambra al Museu d’Art Contemporani, un cicle de tres concerts que barrejaran la música i les exposicions artístiques del Museu d’Art de Cerdanyola.

musica cambraEl primer concert es dedicarà al jazz-fusió del Jorge Varela Trio que ens interpretaran els temes propis del seu treball de debut que porta per títol Trilobytes i alguna versió però amb un so totalment nou i particular. El grup està format per Jorge Varela al piano, Claudio Favero a la bateria i Artemi Agràs al baix elèctric.
El segon concert ve de mans d’Oasi al Mar, duet format per Pol Oñate al piano i la cerdanyolenca Gemma Carreras a la veu que per a aquesta ocasió amplien la formació a quartet afegint percussió (Rafa Lagunas) i contrabaix (Carles Bayolo). Presentaran una proposta que ells anomenen com a L’alegria a través de la cançó i el mar amb la que ens interpretaran un recull de cançons d’arrel popular brasileres, portugueses i catalanes d’autors com João Gilberto, Antonio Cambujo i Maria del Mar Bonet entre d’altres amb les que el públic viatjarà descobrint nous sons, noves melodies, nous llocs i noves cançons.
Per finalitzar el cicle el quartet vocal The4men’s oferirà un repertori que va des d’himnes gospel fins a temes i medleys de pop i de rock tot amb una posada en escena molt divertida plena de picades d’ull al públic. El quartet està format per Rubén Sánchez (tenor), Kiko Juan (baríton), Lluís Plaza (baix) i Uri Mas (baríton / guitarra).

L’entrada als concerts és gratuïta.

Font: MAC Cerdanyola

Comparteix: