SI Cerdanyola impulsarà la creació d’una comissió per al seguiment de les mocions aprovades pel ple municipal

La secció local de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a Cerdanyola impulsarà la creació d’una comissió, formada per representants de tots els Grups Municipals, encarregada de fer el seguiment de les mocions aprovades pel ple municipal i garantir d’aquesta manera el compliment dels acords.

Guillem Ortega (Imatge de SomCerdanyla.blogspot.com)

Guillem Ortega (Imatge de SomCerdanyla.blogspot.com)

SI considera que les mocions són l’instrument polític fonamental amb el que compten els partits polítics amb representació o sense al consistori per tal que les seves propostes puguin ser sotmeses a consideració al ple municipal i, malauradament, la manca de voluntat política de tirar endavant allò que s’aprova al ple per part del govern i la inacció de l’oposició per fiscalitzar la realització de les seves propostes provoca que moltes de les aportacions de l’oposició acabin com una simple declaració d’intencions. D’aquesta manera es pretén assegurar el compliment dels mandats de ple per una banda i, en segon lloc, enriquir les propostes amb la participació de tots els grups polítics, exigint´-los el compromís de participació per fer realitat les propostes que eleven a ple”, explica el coordinador local i alcaldable Guillem Ortega.

La proposta de SI es recolza en el nombre de mocions aprovades pel ple municipal aquesta legislatura, al voltant de dues-centes. Durant els propers dies s’iniciaran les converses amb els diferents Grups Municipals per tal que aquesta moció arribi a la sessió plenària corresponent al proper mes de març.

Comparteix: