L’Associació de Música de Autor “La Escalera” torna a la TDT

L’Associació de música d’autor “La Escalera”, creada per ciutadanes de Cerdanyola i Ripollet, ha començat la segona temporada del seu programa a la TDT.

img_20130622_133503Canal 33 Madrid i Tele-K han començat a emetre, per TDT, la segona temporada del programa “La Escalera”, un programa dedicat a la cultura i a la música d’autor. Durant la primera temporada (2013-2014) van passar pel plató, situat a Ripollet, artistes com Cesk Freixas, Pere Traserra, Los Delinqüentes o Love of Lesbian, entre molts altres.

Aquesta segona temporada ha començat amb una entrevista al poeta, cineasta, narrador i periodista cubà Víctor Casaus. El programa, que és mensual, es podrà veure en directe els tercers dilluns de cada mes (Tele-K) i els tercers dimecres de cada mes (Canal 33). A més a més, la plataforma TomaLaTele i el portal informatiu KaosEnLaRed publicaran cada programa com han estat fent fins ara.

L’Associació “La Escalera”

La Escalera és una Associació de Música d’Autor sense ànim de lucre que té com a missió fomentar, difondre i promocionar la cançó d’Autor en general però, sobretot, fent èmfasi en la música d’autor combativa, portadora de la veu de totes les revolucions.

Programa de radio

La Escalera va néixer com a una secció dins d’un programa de Ripollet Radio, amb el pas dels mesos, la secció es va convertir en un programa que en l’actualitat s’escolta tant a ràdios d’Espanya com a ràdios d’Amèrica Llatina. Pel programa de radio han passat més de 50 artistes, entre ells, Pancho Varona, María Rozalén, Marwan, Gema Cuellar, Permiso de la Dama i Pablo Guerrero.

Homenatge a Silvio Rodriguez

En 2013 La Escalera va organitzar el seu primer gran acte fora dels mitjans de comunicació: un homenatge al Teatre del Mercat Vell de Ripollet. L’acte, al qual van assistir el cònsol de Cuba de Barcelona, va ser tot un éxit: 350 persones van omplir la sala per veure en directe a 13 artistes versionant cançons del cantautor cubà Silvio Rodríguez.

Comparteix: