Expressa’t: Una Llei antiterrorista o una llei antidemocràtica

El PP, el PSOE i Duran i Lleida han donat el vistiplau a la tramitació d’una llei dita antiterrorista, però en realitat l’esmentada llei d’eficàcia antiterrorista res de res. Està més pensada per anar contra els drets fonamentals de les persones que contra el terrorisme.

Imatge: web  de la Moncloa

Imatge: web de la Moncloa

Les pors dels càrrecs públics del PP i del PSOE són les impulsores d’aquesta llei. Ells tenen molt mala consciència per tot el que han fet i volen guardar-se les espatlles. I de pas acoquinar aquells ciutadans que no s’ho empassen tot. Una Llei per anar obertament contra el procés català. I contra el moviments socials reivindicatius.

Necessitaven un tonto útil i el senyor secretari general del PSOE, amb la complicitat del PSC, els han servit amb hostessa la seva col·laboració. Si Francisco Largo Caballero (l’anomenat Lenin espanyol) o el dirigent socialista Julián Besteiro (aquell que quan els generals franquistes li van preguntar “dónde esta el oro de España” els respongué “esta en la cárcel” referint-se als milers de republicans que en 1939 estaven a la presó o en camps de concentració) veiessin ara que és el que està passant ,de ben segur que els cauria la cara de vergonya. El sr. Sánchez no vol contradir el poder perquè sap que si és un bon col·laborador acabarà cobrant sobresous a les elèctriques o d’altres, però si defensa els drets legítims dels espanyols no rebrà res i serà acarnissar per l’extrema dreta de sempre. El millor que podrien fer és plegar. Els pocavergonyes del PSC van votar a favor de la LOAPA i ara votaran el que faci falta.

Si a una dreta cada cop més autoritària i que ja ha creuat totes les línies vermelles hi sumem un partit socialista que ha perdut la dignitat i la vergonya democràtica, només ens queda una sortida la ruptura total, abans que sigui massa tard.

 Artícle de Josep Font (@BernausFont)

Comparteix: