El Cerdanyola va presentar la temporada amb una gran festa

Ahir, des de les 1lh, més de 800 jugadores del Cerdanyoa FC es vestien de gala per realitzar la presentació de la temporada 2014-2015, una presentació que es va convertir en una festa esportiu-musical que va barrellar futbol i ball.

Des dels més petitons i petitones fins a les categories més altes, les 800 jugadores de les seccions masculines i femenines del Cerdanyola FC van desfilar a la Bòbila arropades per una afició que no va voler perdre’s un acte que, a més a més, va comptar amb actuacions explosives, innovadores i divertides de l’Escola de dansa Rogers.

Presentació de la col·laboració amb la Fundació Anna Vives

Ahir també es va presentar a l’afició la col·laboració entre la Fundació Anna Vives i el Cerdanyola FC. El club verd i blanc, dins la seva vessant social, ha creat una relació amb la fundació de la lluitadora Anna Vives, una lluitadora que, a banda de haver creat una tipografia, està difonent l’experiència de superació que ha viscut perquè serveixi de revulsiu a altres persones.

Nova equipació

El Cerdanyola ha presentat una nova equipació amb un canvi radical respecte a les anteriors samarretes. A partir d’ara, canviarà les samarretes amb ratlles verd-i-blanques per unes amb un disseny molt més atractiu. A més a més, la tipografia que utilitzaran serà la creada per Anna Vives.

Comparteix: