La Tia Felipa diu adeu, deixant a Cerdanyola sense “el temple del blues”

El proper 28 de febrer Cerdanyola s’acomiadarà de La Tía Felipa, un local que ha sigut el gran temple del blues en directe a la ciutat.

1014631_10151741457099224_816225836_o

Imatge: Facebook de La Tía Felipa

Després de vuit anys de Blues La Tía Felipa ha decidit acomiadar-se i tancar les portes, deixant a Cerdanyola sense un local de referència del blues en directe però, aixó si, amb més bojos pel Blues que els que s’hi va trobar fa quasi una dècada.

 Comunicat de la Tia Felipa

Vuit anys amb el Blues a sobre, o gairebé. Doncs si, comiat i tancament, gairebé vuit anys d’alegries però sobretot de Blues. Qui havia de dir que un bar de serradures i mosques, així per fer la gràcia, s’anés a convertir en un dels grans temples del Blues a Espanya i a Europa. La tasca tampoc va ser complicada, el Blues és un gènere que mai va ser del grat de les majories, de manera que això de fer-se un lloc en això, tampoc ens va costar massa, no són molts els llocs que es dediquen en exclusiva al Blues. I nosaltres tampoc busquem estar en cap lloc, només vam fer el que ens va venir de gust, i tampoc seguint cap criteri ni cap pla mestre, així és que, com vam venir, ens marxem.

Si, ens marxem, però amb la maleta plena sobretot de bons moments, i d’alguns grans amics, espero que per a tota la vida.

Han estat prop de 1000 concerts al llarg d’aquests gairebé vuit anys. Ens inventem, o almenys això volem creure, el VERMUT & BLUES, LA BOTIFARRA & BLUES, EL BLUES A LA FRESCA, tots negocis ruïnosos, algun d’ells fins i tot considerat festival, quan en realitat només han estat excuses per passar-ho bé i poder gaudir de la Música i dels amics. Això de perdre mai ha estat al nostre diccionari, de manera que si vam perdre alguna cosa, només va ser diners, així és que, pèls a la mar. Perquè si he de comptabilitzar tot el que hem guanyat amb la TIA FELIPA en aquests anys, em faltarien les paraules, cosa que a mi no em sol succeir.

Finalment, en el capítol agraïments, hauria de nomenar una llarguíssima llista d’amics, que van ser els que es van currar durant aquests anys les coses de LA FELIPA, I una altra llista més llarga encara de músics i gent del món dels artistes. Entre uns i altres, difícil se’ns va a fer tornar tot el que ens heu donat, però com sabem que sou gent despresa, es que cap ens passarà comptes, a tots vosaltres, GRÀCIES.

SALUT I BLUES

P.D. Bluefingers, quan desmunti l’escenari, no penso tornar-te una sola de les pues que vas perdre en aquests anys. I als altres Tampoc, jajajaja
Ah !!! ens marxem el 28 de Febrer, ens marcarem una festa com Sant Muddy Waters mana, així que us esperem. a partir de les 12:00, fins que aguanti.

La Tia Felipa

Comparteix: