Arriba a Cerdanyola el setè número de Cafè amb Llet

Ja ha arribat a Cerdanyola el diari Cafè amb llet al Casal Cultural i Popular Buirac i a alguns comerços de Cerdanyola. Aquesta mes de febrer s’ha iniciat la distribució del setè número de la revista Cafè amb llet que, amb 145.000 exemplars, es el diari amb més tirada de Catalunya.

cafeamblletEl diari, que té una tirada gratuita, té l’objectiu d’explicar tot allò que els grans mitjans de comunicació oculten degunt a la seva vinculació amb la banca. A les primeres pàgines analitza el funcionament de les mútues privades per pasar a parlar de feminisme, abusos policials, el Grup Anticorrupció i molta més informació que no arriba pels mitjans convencionals.

Les cares visibles de tota aquesta feinada són Albano Dante i Marta Sibina, amb el suport i el treball de moltes més persones, porten anys investigant i publicant els robatoris de CiU i PSC a la sanitat pública catalana. En aquest sentit, van publicar al 2013 el llibre “Artur Mas, on són els meus diners?”

Aquest projecte informatiu s’ha fet realitat gràcies a la col·laboració de prop de més de 3.000 mecenes i té com a objectiu arribar a tots els racons de Catalunya. Els editors han facilitat el seu email (llibrecafeambllet@gmail.com) per aquelles persones, assemblees, associacions o sindicats que estiguin interessades en distribuir els exemplars. El diari també es pot consultar online.

El diari també es pot descarregar el pdf o veure’l online: Cafè amb llet 7 (català / castellà)

Comparteix: