Més de cent persones al Festival d’Hivern de l’Esbart Sant Marçal

L’Esbart Dansaire Sant Marçal va celebrar  diumenge el seu tradicional Festival d’Hivern a l’Ateneu, enguany amb l’assistència de més d’un centenar de persones.

Esbart Festival Hivern 2015El primer gran espectacle de la temporada de l’Esbart va servir per veure d’aprop l’evolució de les diferents seccions de l’entitat. Al llarg de poc més d’una hora, el públic va gaudir d’un repertori de danses d’arrel tradicional amenitzades amb la música en directe de la Secció Musical de l’Esbart. La presidenta, Laura Carlús, considera que “el Festival d’Hivern ha servit per a posar de manifest el bon estat de salut de l’Esbart. De la mateixa manera, ha permès als grups de Petits i Mitjans exposar els aprenentatges assolits des de l’inici del curs, i per al Cos de Dansa ha estat una nova oportunitat per a mostrar la consolidació dels més veteransde l’entitat”.

El Cos de Dansa pujava a l’escenari sota les ordres de Marta Martínez i Marc Ibarz, que han assumit la direcció artística del grup aquesta temporada, i va oferir dues peces noves en el seu repertori. Els Mitjans, sota les ordres d’Eva García, són actualment el grup més nombrós de l’Esbart i en aquesta ocasió van renovar el seu programa amb una nova dansa. Els Petits, amb Laura Bros de monitora, segueixen utilitzant el joc mitjançant la música i la dansa per acostumar-se a conviure amb el públic, ja que molts d’ells van pujar diumenge a l’escenari per primera vegada.

L’Esbart Dansaire Sant Marçal té la seu a l’Ateneu. Els Petits assagen els divendres de 17:30 a 18:30; i els Mitjans els dilluns de 18 a 19.30 i els divendres de 18:30 a 20.

Comparteix: