Compromís creu que personar-se en la causa de l’Altis permetria saber quines errades s’han pogut cometre

El portaveu del grup municipal del Compromís per Cerdanyola, Pol Ribas, creu que personar-se com a acusació particular en el cas sobre les concessions esportives obert per fiscalia serviria per saber exactament de que s’acusa a tres ex càrrecs electes i una cap de serveis en actiu. Ribas recorda que “personar-se no significa prendre partit, ni acusar a ningú, sinó tenir informació de primera mà per saber què va passar i quines errades s’han pogut cometre”.

El Compromís va votar, al ple del mes de gener, en contra l’autorització d’una hipoteca per valor de 5 milions demanada per l’empresa Montserrat Truyols sobre la concessió del servei de tanatori i crematori. El Compromís no està d’acord en “regalar a l’empresa privada les concessions municipals que poden generar benefici econòmic i som partidaris de dotar de més infrastructures a l’empresa municipal com a motor d’ocupació no precària”.

En el cas del complex esportiu de la raqueta a la zona de Riu Sec, Pol Ribas creu que l’addenda que es va portar a votació al Ple, per establir un lloguer mínim de les pistes a les entitats de la ciutat, demostra que les coses no es fan prou bé, “ja que fa molt poc s’aprovava un plec de condicions per a la gestió de les pistes que ara es demostra no garantia la viabilitat econòmica de les instal·lacions”.

El Ple no va aprovar una moció de rebuig a la Llei de Seguretat Ciutadana presentada pel Compromís. Ribas diu entendre el vot en contra de formacions com PP i CiU però denota certa sorpresa amb les traves posades per ICV-EUiA, que demanava retirar la proposta perquè la policia local no trameti sancions en base a la nova llei. Ribas explica que “renunciar a aquest punt significava convertir la moció en un brindis al sol que li treia tot valor”.

Pol Ribas reconeix que al passat Ple es va viure algun moment de debat tens i creu que “a vegades és millor callar a parlar del que no es tenen suficients coneixements”.

http://cerdanyola.info/politica/compromis-creu-que-personar-se-en-la-causa-de-laltis-permetria-saber-quines-errades-shan-pogut-cometre/

Comparteix: