Indigos i Tailor for Penguins, música vallesana en directe i debut a Cerdanyola

Indigos presenta aquest divendres 6 de febrer el seu debut discogràfic “Shine On Me”. Juntament amb els vallesans Tailor for Penguins que ens deleitaran amb cançons del seu disc homònim, a l’espera del nou àlbum que està per sortir. Podreu veure’ls a les 21:30h a l’Ateneu de Cerdanyola (c/Indústria 38-40).

PORTADA_INDIGOS_PENG

Cartell debut Indigos + Tailor for Penguins
Imatges: Viscacerdanyola.com, Indigo i TailorForPenguins

No és casualitat que el debut d’aquesta banda a la nostra vila, doncs Cerdanyola és on gran part del grup ha crescut i ha fet vida.

Despren influències de Ben Harper, Ray LaMontagne, Amos Lee o Bob Dylan.

“Shine On Me” és un treball que es mou entre les atmosferes poètiques i les melodies folk, passant per l’energia del rock, el blues o el soul.

Les dues bandes formen part l’actual panorama musical i han rebut molt bones crítiques, oferiran recorregut pels temes inclosos al discs, així com algunes versiones i temes propis inèdits.

 

INDIGOS                                                         
Joss Santos (Veu i Guitarra), Mariano Camarasa (Teclat i Celo), Sebastià Burguera (Guitarra), David Soler (Guitarres, pedal steel i dobro) Rubén Alcázar (Baix) i Oriol Cors (Bateria)

TAILOR FOR PENGUINS
Ricardo Basurto (Veu, guitarra i teclat), Marcos García (Guitarra solista i mandolina), Rossend Pujolar (Baix), Joan Pujolar (Bateria) i Jordi Guasp (Trompista)

Podreu aconseguir les entrades al Vinilo Bar, Cal Pintxo, Te Art i també online aquí.
Entrada anticipada: 6€
Entrada a taquilla: 8€

Més informació a:
www.indigosband.com
www.facebook.com/IndigosBand

www.tailorforpenguins.com
https://www.facebook.com/TailorForPenguins

 

Comparteix: