El Casal de Joves es remodela de cara a les eleccions amb un presupost de 329.000 euros

Després d’anys i anys abandonat i sense haver vist cap remodelació, el Govern de Cerdanyola ha volgut aprofitar els últims mesos de mandat per donar-li un rentat de cara al Casal de Joves i aprofitar la re-inauguració en la campanya electoral.

Casal3El Casal de Joves, que es va crear amb l’objectiu de ser un centre de referència de les joves de la ciutat, ha estat oblidat pel Govern durant tot el mandat. Ara, aprofitant que s’apropen les eleccions, el Casal gaudirà d’una partida pressupostària per fer-se un rentat de cara.

Les obres del Casal de Joves començaran la setmana vinent. En dos mesos tindrà una nova cara interior i exterior. A l’interior es construirà una nova sala d’actes, un taller amb cuina, una aula nova, millores en l’accés als bucs d’assaig i una nova sortida d’emergència. Els exteriors també es veuran remodelats amb un entorn més accessible.

És més gran la inversió en totxos del Casal que la inversió directa en joves

Les obres tindran un cost de 329.000 euros. Com sempre l’Ajuntament, quan parla de Joventut, torna a parlar de totxo: en el pressupost de 2015 té 329.000 d’euros en totxos per al Casal de Joves i tan sols 292.136 euros en inversions dirigides directament als Joves.

Comparteix: