Dimecres 4: Concentració davant l’Ajuntament per denunciar el cas 4F

“Prou impunitat, prou muntatges, prou tortures”. Aquesta és la reivindicació amb què s’ha convocat el pròxim 4 de febrer davant de l’Ajuntament de Cerdanyola coincidint amb l’aniversari de les detencions del cas 4F que narra el documental “Ciutat Morta”.

B81gIaVIYAEKzUsL’emissió del documental Ciutat Morta al Canal 33 ha portat al públic un dels casos de muntatge policial més escandalosos de la nostra història. Un escàndol que s’agreuja pel suïcidi d’una de Patricia Heras, una de les empresonades injustament, i per la jubilació que se li ha donat als 2 policies acusats de torturar als detinguts i mentir. Tot i sortir a la llum totes les irregulariats la Fiscalia es nega a obrir el cas.

Des del Grup Antirepressiu “Solidaritat Cerdanyolenca” s’ha convocat na concentració davant de l’Ajuntament de Cerdanyola el dimecres 4 de febrer a les 19h, paral·lelament amb més concentracions arreu del territori.

Sortim al carrer exigint justícia històrica.
Farts d’aquesta ciutat morta.
Perquè no és una poma, és el cistell.
No oblidem, no perdonem.

 

Comparteix: