L’Esbart Dansaire Sant Marçal presenta el Festival d’Hivern

L’Esbart Sant Marçal torna amb el Festival d’Hivern 2015, un espectacle que no deixarà indiferent a ningú.

esbartL’Esbart Sant Marçal torna als escenaris de l’Ateneu de Cerdanyola el proper diumenge 8 de febrer representant el Festival d’hivern 2015. Com sempre, el festival serà amb música en directe i carregat de balls tradicionals.

Al Festival ballaran les seccions de Petits, Mitjans i Cosa de dansa, la música serà a càrrec de la Secció Musical de l’Esbart.

El festival es celebrarà el diumenge 8 de febrer a les 11:30 a l’Ateneu de Cerdanyola (Carrer Indústria 38-40). El preu de l’entrada és de 3 euros per al públic general i 1 euro per als socis.

Què és l’Esbart Sant Marçal?

L’Esbart de Sant Marçal és un col·lectiu que va començar més de cent anys ballant el “Ball de gitanes” a la població. Al llarg de la història el repertori de balls ha anat creixent, representant nombrosos balls tradicionals del país i noves danses.

Durant tot aquest temps, l’objectiu de l’Esbart ha sigut recuperar i mantenir el folklore del nostre país mitjançant les seves danses, sempre sota criteris de presentació escenogràfica i artística que han portat al grup a la seva actual posició dins del món del folklore.

Comparteix: