La CUP Cerdanyola farà una assemblea oberta “per la ruptura”

La CUP Cerdanyola celebrarà aquest dissabte una assemblea oberta a tota la ciutadania per començar a treballar per a l’articulació de la candidatura electoral per les eleccions vinents de la Generalitat de Catalunya.

Cartell AO Cerdanyola PerLaRupturaLa ciutadania de Cerdanyola està cridada a participar en l’assemblea oberta que organitzarà aquest dissabte la CUP a les 9:30 a l’Ateneu. L’objectiu és treballar per a l’articulació de la candidatura electoral per les eleccions catalanes que es celebraran el 27 de setembre d’enguany.

L’objectiu de la Candidatura d’Unitat Popular és iniciar un “procés constituent popular on la gent pugui decidir-ho tot, canviar-ho tot, garantint així que la dignitat i el benestar de les persones estaran per sobre dels interessos privats, econòmics i financers”. Això es preveu aconseguir gràcies a una candidatura unitària d’esquerres, radicalment democràtica i que assumeixi la independència en clau de ruptura constituent.

Per aconseguir aquests objectius, la CUP fa una crida a tots els agents, espais, partits i persones que vulguin participar en l’articulació d’aquesta candidatura que “ens ha de permetre avançar cap a la ruptura constituent”.

Els punts a tractar en l’Assemblea Oberta seran els següents:
  • Debat i ratificació dels 10 punts del programa marc d’acord polític. Document.
  • Debat del full de ruta. Document.
  • Debat i aprovació dels criteris d’elecció del nom de la candidatura i de les persones candidates. Document.
  • Recollida de propostes de nom per la candidatura

Convocatòria: Dissabte 31 de gener, a les 9:30, a l’Ateneu de Cerdanyola.

 

Comparteix: