Neix l’Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola

L’Assemblea de Joves Independentistes de Cerdanyola (AJIC) neix amb la voluntat d’aglutinar el jovent revolucionari i combatiu del nostre poble.

L’AJIC és un grup de joves de Cerdanyola que, davant l’emergència social i nacional que pateixen els Països Catalans i, per tant, Cerdanyola del Vallès, han decidit prendre partit per canviar-ho tot, partint de quatre pilars bàsics:

  • Alliberament Nacional: Per la construcció d’un nou país que garanteixi la continuïtat de la nostra identitat com a poble, incentivi i recuperi la nostra cultura i prioritzi la sobirania del poble treballador català.
  • Construcció del Socialisme: Per assolir una societat sense classes socials, on el poder resideixi en el poble treballador català i es recuperin els drets perduts a mans de la classe política actual.
  • Alliberament de Gènere: Per abolir tot tipus d’opressió patriarcal i discriminació per opció sexual. Per aquest motiu, apostem per una societat sexualment justa on ningú es pugui sentir discriminat o discriminada.
  • Defensa de la Terra: Per un país ecològicament sostenible, que defensi la conservació del medi natural i l’ús d’energies i recursos renovables; que no malmeti la salut pública i la qualitat de vida de la població.

cartellorganitzatajic-nacionalSegons AJIC, les eleccions municipals del maig seran el primer pas per assolir una independència real, econòmica, social i nacional i un Ajuntament que sigui del poble i pel poble (fent fora el caciquisme cerdanyolenc del PSC-ICV-EUiA, sense ordenances que criminalitzin al poble, ecologista, sense especulacions…).

L’Assemblea de Joves de Cerdanyola ha creat tres vies per establir contacte virtual amb la ciutadania: una pàgina Web, un Facebook i un Twitter. Presencialment es reuneixen els diumenges de 18 a 19:30 al Casal Popular i Cultural Buirac.

Comparteix: