Passaport de Museus: un ‘passaport’ que obre la porta a 12 museus del Vallès

Dotze museus del Vallès Occidental han treballat en xarxa per oferir un “passaport” que facilita la visita a tots ells en condicions avantatjoses.

museus1Els museus de Sant Cugat, Terrassa, Sabadell, Cerdanyola, Ripollet, Rubí, Montcada i Reixac i Castellbisbal han presentat aquest matí, al Museu – Poblat Ibèric Ca n’Oliver, un passaport que pretén engrescar a la ciutadania per visitar tos els museus de la comarca i conèixer, així, d’on venim, qui som i què fem.

El passaport és un llibret que es pot aconseguir en els museus municipals de la comarca. Aquest document conté informació del visitant i informació dels museus.

En arribar a cada museu, el visitant haurà de presentar el passaport i li segellaran amb el logo del centre on es roba. A mesura que vagi omplint el passaport de segells el visitant es beneficiarà de les ofertes que cada museu presenti als usuaris d’aquest ‘passaport’.

Museus de la xarxa

Els centres de la xarxa son: Museu de la Pagesia (Castellbisbal), Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver (Cerdanyola), Museu d’Art (Cerdanyola), Museu Municipal (Montcada i Reixac), Centre d’Interpretació del Patrimoni Molí d’en Rata (Ripollet), Museu Municipal Castell (Rubí), Museu d’Art (Sabadell), Museu del Monestir (Sant Cugat), Museu del Tapís Contemporani (Sant Cugat), Seu d’Egara (Terrassa), Castell de Cartoixa de Vallparadís (Terrassa). Aquests centres ofereixen mostres que abasten matèries com l’arqueologia, indústria, pagesia, art contemporani,…

Actualment només formen part de la xarxa “passaport” els museus municipals, però no es descarta que, de cara a la pròxima edició, s’afegeixin altres museus privats de la comarca. Web del projecte.

Comparteix: