“Pensaments secrets”, la física de l’atracció al Teatre Ateneu

El proper divendres 23 de gener l’Àlex Casanovas i la Mercè Pons aterren a l’Ateneu de Cerdanyola sota la direcció de l’actor Lluís Soler a “Pensaments Secrets”. Aquesta comèdia romàntica, que contraposa ciència i humanisme, és una adaptació de “Secrets Thoughts”, del novel·lista i guionista anglès David Lodge.

Imatge: David Ruano

Helen Reed (Mercè Pons), novel·lista d’èxit, decideix deixar el seu apartament a Londres per anar a impartir un seminari d’escriptura creativa a una universitat allunyada de la capital. Allà coneixerà Ralph Messenger (Àlex Casanovas), director de l’Institut de Ciència Cognitiva d’aquesta universitat i personatge popular pels seus programes de divulgació científica a la televisió.

 

En Ralph, des d’una mentalitat cent per cent científica, estudia i analitza el comportament a partir del cervell humà. La Helen, en canvi, educada en la tradició catòlica, encara vol creure que més enllà del cervell tenim una ànima que aspira a la transcendència. Però, malgrat les diferències, neix una forta atracció entre ells. En Ralph està casat. La Helen, vídua de fa poc, no vol establir una relació que moralment rebutja. I parlen, i discuteixen, i contraposen les seves visions de l’ésser humà… mentre l’atracció i el desig creixen. Ciència o humanitats? Cervell o ànima? Raó o sexe? O una mica de tot? Al mateix temps, i des del primer moment, l’espectador coneix de primera mà tots els seus “pensaments secrets”,que en Ralph grava per a un experiment científic i la Helen escriu en un diari íntim.

pensaments_secrets_cartell

Durada: 75 minuts

El preu de les localitats és de 16€ a taquilla, 12€ anticipat, 10€ reduït (per a estudiants i pensionistes, aplicades a taquilla)

Podeu aconseguir-les online clicant aquí.

 

Comparteix: