Empat del Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC torna de Sant Feliu amb un punt (1-1).

Imatge: Esportblanciblau

Imatge: Esportblanciblau

L’arbitre Óscar Sánchez Arias va voler ser el protagonista de la jornada de diumenge a Sant Feliu, afavorint als interessos del Cerdanyola, que va veure, en dos ocasions, com l’arbitre els va dos penals.

La primera part va estar dominada, tant en joc com en ocasions, pel santfeliuenc, un equip que diumenge no només va haver de lluitar contra el Cerdanyola, sinó que també ho va fer contra l’arbitre, que va començar el partit perdonant un penal a l’àrea de Coca per mans de Francis. Malgrat les adversitats, el santfeliuenc va veure la recompensa al seu esforç al minut 43, quan Gerard Rovira va fer el gol que els posaria per davant al marcador.

Després del descans, els cerdanyolencs van saltar al camp amb una actitud més ofensiva que la de la primera part. De fet, tan sols va passar un minut de la represa del partit per què Josu marqués l’empat a 1. Aquest gol va provocar una desmotivació local, situació que va aprofitar el Cerdanyola per bolcar-se sobre la porteria de Santi. Durant aquest domini visitant, el santfeliuenc va aconseguir arribar en comptades ocasions a l’àrea del Cerdanyola. En una d’aquestes ocasions va arribar la segona jugada polèmica del partit on, de nou, làrbitre perdona un penalt al Cerdanyola en una jugada on el davanter local Cano va ser travat quan marxava directe cap a la porteria de Coca. Amb l’empat a 1 va finalitzar el partit.

Comparteix: