Exposició conjunta de Joan Vizcarra i Ramon Gutiérrez a benefici del menjador solidari Amics de Mossèn Rosell

Els dos artistes faran gratis retrats i caricatures, el proper 23 de gener, a partir de les 19,00 h., a totes les persones que facin un donatiu econòmic o portin aliments per al menjador solidar.

7El proper divendres 23 de gener el conegut caricaturista Joan Vizcarra (conegut pels seus treballs a El Jueves i altres rotatius d’àmbit nacional com El Periódico, El Mundo o Interviu, entre d’altres) i el pintor cerdanyolenc Ramon Gutiérrez inauguren una exposició conjunta al local de Cerdanyola Cal Pintxo (Carrer Sant Ramon, num. 154). A aquesta exposició es podrà veure una selecció dels treballs dels dos artistes, així com adquirir còpies de les mateixes. El diner que es reculli durant les setmanes en que l’exposició es mantingui oberta al públic seran donats al menjador solidari que l’Associació Amics de Mossèn Rosell gestiona a Cerdanyola.

Caricatures i retrats gratis

D’altra banda, el dia de la inauguració els dos artistes faran caricatures i retrats gratis a totes les persones que s’apropin a Cal Pintxo per fer una petita aportació econòmica o donar aliments envasats (o que es puguin conservar) per al rebost del menjador social

Es tracta, sens dubte, d’una ocasió gairebé única per fer-se amb una petita mostra del treball d’un dels caricaturistes més populars al nostre país o del d’un artista consagrat ja fa anys, que ha vist les seves obres exposades a diversos països, incloent els Estats Units i Canadà. Mister Bean

Els dos artistes es van conéixer, a la dècada dels anys 80, a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i, des d’aquell moment, han mantingut una estreta amistat fonamentada, entre d’altres motius, per la seva mútua passió pel “rock and roll”. Un gènere musical que, d’altra banda, estarà també molt present durant la seva “perfomance” conjunta a Cal Pintxo.

Els Amics de Mossèn Rosell és una ONG amb seu a Cerdanyola que gestiona un menjador social on cada dia acudeixen al voltant d’unes quaranta persones. El seu nom és un homenatge a la figura de Mossèn Josep Rosell, qui va estar al capdavant de la parròquia de Cerdanyola durant 36 anys. Rosell va jugar un paper molt destacat en pro dels moviments pro-democràtics durant els darrers anys del franquisme. Un cop arribada la democràcia, es va centrar en les seves tasques pastorals fins la seva jubilació, a l’any 2006. Va morir, sobtadament, a l’any següent.

Comparteix: