L’Esbart Sant Marçal comença la temporada participant als actes dels Arriers de Sant Antoni

L’Esbart Dansaire Sant Marçal ha començat la temporada 2014/2015 participant als actes organitzats pels Arriers de Sant Antoni amb les actuacions del Cos de Dansa i del Grup de Mitjans a la plaça Sant Ramon i a la plaça Abat Oliba.

santmarçalL’Esbart Sant Marçal ha començat la temporada amb actuacions als actes de Sant Antoni Abat (10 i 11 de gener) i a les representacions d’Els Pastorets (20 i 21 de desembre) a l’Ateneu.

La presidenta de l’Esbart, Laura Carlús, considera que «la participació dels diferents grups de l’Esbart en aquests esdeveniments demostra la implicació de la nostra entitat en la defensa de les tradicions d’arrel popular de la ciutat».

El curs també ha començat donant continuïtat a l’actual junta directiva de l’Esbart. L’assemblea de socis, celebrada al desembre, va ratificar en els càrrecs a Laura Carlús (presidenta), Caterina Pacheco (vicepresidenta), Andreu Sala (tresorer) i Laura Bros (secretària).

La pròxima actuació de l’Esbart de Sant Marçal serà el “Festival d’Hivern”, que es celebrarà el diumenge 8 de febrer (11,30h) a l’Ateneu.

Comparteix: