La nit de l’esport torna a oblidar-se de l’esport escolar

La 12ª edició de la nit de l’esport de Cerdanyola 2015 se celebrarà el divendres 27 de març en una edició on, de nou, es torna a centrar en els clubs i s’oblida del gran treball que fan les escoles i instituts per l’esport.

nitesportLa nit de l’esport està organitzada per deu entitats (cap d’ella pertany a cap centre educatiu): Club Penya d’Escacs de Cerdanyola, Club Patinatge Artístic Cerdanyola, Cerdanyola Model Car, Cerdanyola Futbol Club, Cerdanyola Club d’Hoquei, Club Bàsquet Femení Cerdanyola, Club Bàsquet Cerdanyola, Club Handbol Cerdanyola, Club d’Esports de Muntanya i l’Associació de l’Esport de Cerdanyola. Aquestes entitats ja estan treballant en la composició del jurat que haurà de decidir les guanyadores de la dotzena edició de la Nit de l’Esport.

L’únic del premi relacionat amb l’escola és: “Premi a la promoció de l’esport a l’escola”. En l’edició anterior, aquest premi no s’ho va emportar cap escola, sinó que s’ho va dur el Cerdanyola F.C.

 

Comparteix: