Al-Anon, 25 anys donant serveis a Cerdanyola

L’Associació Al-Anon celebra el dissabte 24 de gener el seu 25è aniversari amb una jornada de portes obertes al seu local del carrer Francesc Layret, 74.

Imatge: Al-Anon

Imatge: Al-Anon

Què és Al-Anon?

A Al-Anon és una associació amb un únic propòsit: ajudar els familiars i amics dels alcohòlics amb el mètode dels “Dotze Passos”, donant la benvinguda i oferint consol als familiars dels alcohòlics i comprenent i animant a l’alcohòlic.

Al-Anon a Cerdanyola

Aquesta associació porta 27 anys a Cerdanyola oferint aquest servei. Amb motiu del seu 25è aniversari, el grup ha volgut obrir les portes a tota la ciutadania en una reunió informativa per donar a conèixer tot el que l’entitat pot oferir als afectats.

A Al-Anon, els membres no orienten ni donen consells a altres membres, sinó que comparteixen les seves experiències i històries personals, i conviden a altres membres a “quedar-se amb el que els agrada i rebutjar la resta” -és a dir, a determinar per si mateixos quines experiències podrien aplicar a les seves pròpies vides-. Aquestes reunions es realitzen en grups nombrosos, i això és un element important en el procés de recuperació.

L’entitat obre els dimarts, de 18 a 20 hores, al carrer Francesc Layret, 74.

Comparteix: