Compromís demana un acord de l’Ajuntament contra la “Llei Mordassa”

La candidatura municipal de Compromís per Cerdanyola ha mostrat suport a les detingudes dins del marc de l’Operació Pandora i demana a l’Ajuntament de Cerdanyola que es declari en contra de la “Ley de Seguridad Ciudadana”.

nota_pressupost_ordenances_2014-12-14_webCompromís per Cerdanyola rebutja la “Ley de Seguridad Ciudadana”, més coneguda com la “Llei Mordassa”, per ser un intent d’acabar amb la llibertat d’expressió i manifestació i d’apaigavar la contestació social amb l’amenaça de sancions econòmiques.

Compromís denuncia que el Govern de l’Estat espanyol ha aprovat aquesta llei perquè es veu incapaç de canalitzar les reivindicacions populars per la via democràtica i la participació. Amb aquesta llei, coneguda com “Llei Mordassa”, el govern busca criminalitzar i sancionar la protesta i la manifestació i, intentar així, fer front al pensament dissident amb el poder.

Davant d’aquesta situació pròpia de règim totalitari, el Compromís per Cerdanyola vol donar tot el seu suport i solidaritat a les 7 persones empresonades per l’Operació Pandora i demanen un acord de l’Ajuntament en forma de Declaració Institucional de l’Ajuntament de Cerdanyola contra la “Ley de Seguridad Ciudadana” que inclogui que la policia municipal de Cerdanyola no tramiti multes basades en les sancions previstes per aquesta llei.

Comparteix: