El pati de l’Escola Xarau continua amb problemes

El pati de l’escola Xarau continua sent perillós per als usuaris. Fa tres anys van haver de tapar amb terra restes d’amiant. Ara el pati continua estant ple de trames, encara que aquestes, a diferència de l’amiant, són visibles.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

El pati està ple de canonades i ferros perillosos al descobert, posant en perill la seguretat dels usuaris (nens de 3 a 12 anys). Per a més inri, molts d’aquests alumnes (de tres i quatre anys), encara no estan vacunats del tetanus, agravant més la perillositat. Aquest problema va aparèixer al juliol, i la Generalitat va volcar un camió de terra que ha servit de poc.

Per la seva part, l’Ajuntament de Cerdanyola es renta les mans respecte a la problemàtica al pati de l’Escola Xarau i es limita a dir que és la Generalitat qui ha de solucionar el problema, demostrant, així, la seva falta de respecte a la seguretat dels seus ciutadans.

Comparteix: