Les mobilitzacions de Stop Pujades modifiquen les tarifes de la T-10

La plataforma Stop Pujades, que ha estat durant tot el 2014 mobilitzant a milers de ciutadans als carrers i andens de Catalunya, ha aconseguit una petita victoria, amb la rectificació tarifària de la T-10.

Malgrat que la modificació de preus dels transports públics ha estat aconseguida per la llarga pressió als carrers de la plataforma Stop Pujades, el PSC ha volgut apoderar-se de la rebaixa amb fins electoralistes, però aquest partit sempre ha estat d’esquenes a la plataforma i mai ha participat en ella.
La rebaixa anunciada pel Govern només afecta a la T-10 de la zona 1. La resta de zones tindrà la tarifa congelada, és a dir, continuaran amb la tarifa elevada (any rere any, i durant 15 anys, la tarifa ha anat pujant).
stoppujades

La Plataforma Stop Pujades ha anunciat que seguirà treballant per aonseguir tornar a les tarifes de l’any 2013, com a pas previ a una negociació social per assolir un transport públic a preus populars. En aquest sentit, han anunciat la celebració del 1r Congrés de Defensa del Transport Públic durant el primer semestre del 2015.

 

Comparteix: