Polèmic trasllat del Centre de Recursos Pedagògics de Cerdanyola

El Centre de Recursos Pedagògics de Cerdanyola ha estat recentment traslladat a un lloc indigne, tant pels treballadors com per les persones usuàries del servei.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

El Centre de Recursos Pedagògics de Cerdanyola, malgrat ser un organisme de la Generalitat, és l’Ajuntament qui decideix la seva ubicació. Fins al mes d’octubre aquest Centre estava ubicat a l’antic col·legi de la Plaça Sant Ramón, però l’Ajuntament va decidir traslladar-los a un espai de la Masia Can Serra.

El nou espai que ocupa aquest servei és indigne pels treballadors, ja que no és un espai adequat, ni per treballar, ni per oferir atenció al públic. El grup municipal Compromís per Cerdanyola va demanar a l’Ajuntament que s’adeqüi l’espai o que torni a l’antiga escola.

Actualment a l’antiga escola s’ofereix per les tardes el servei d’atenció a la infància. Per aquest motiu Compromís ha proposat que, tant el Centre de Recursos Pedagògics com el servei d’atenció a la infància poden compartir espai a la Plaça Sant Ramón, ja que tant per horaris com per espai són compatibles.

Comparteix: