Si a la independència, no a les retallades socials ni a la barra lliure per a les multinacionals

El President Artur Mas ha presentat una proposta política per al país que consisteix en una llista única que aplegui tots els partits partidaris de la independència, representants de la societat civil i persones a títol individual que actuïn com a experts, per aconseguir la majoria absoluta en unes eleccions autonòmiques anticipades amb una llista que treballi perquè Catalunya assoleixi la Independència en un termini de divuit mesos.

Jo, que soc partidari d’una Catalunya sobirana on imperi la justícia social desconfio de la proposta del molt honorable president, per una raó fonamental, segons el meu criteri aquests 12 mesos sols serviran per preparar el camí cap a la independència, qüestió molt important, però deixant de banda els problemes dels desnonaments, atur, insuficiència alimentaria dels sectors mes febles de la població, la precarietat sanitària, la destrucció del territori, entre d’altres .

Mentre la parròquia del país esta immersa en aquest atzucac, la dreta Catalana- Espanyola esta ordint una negociació fosca i opaca per donar suport a la que ja tenen molt avançada la UE i els Estats Units. Aquest acord es diu TTIP (Acord Transatlàntic de Comerç i Inversions). El Tractat persegueix crear una gran zona comercial en què empreses de totes dues bandes de l’Atlàntic puguin operar amb tota llibertat, amb la potestat de passar de les lleis estatals, per tant l’empitjorament de les condicions de vida i treball de les classes populars i mitjanes, que si no ho aturem, ni la Independència de Catalunya, ni que guanyin les pròximes eleccions Espanyoles les forces de la esquerra alternativa, podran fer res per aturar la barra lliure que tindran a l’abast les grans empreses i bancs multinacionals ja que tindran el blindatge atorgat mitjançant l’aprovació d’aquest conveni ultra-liberal.

Quan un xic abans hom ha comentat sobre que aquesta negociació s’estava portant de una forma fosca i opaca en remeto a la següent informació que he trobat. Fa uns mesos (IU) va proposar al parlament espanyol que es fes un referèndum sobre si Espanya volia acceptar aquest tractat o no. IU volia que es donés a la ciutadania la possibilitat d’exercir el dret a decidir sobre el seu futur. La proposta de IU va ser rebutjada ja que hi va haver quatre partits que van votar en contra de fer el referèndum, foren el PSOE, PP, UPyD. i CiU !!, si, si el partit que es queixa que Espanya no ens deixa fer el referèndum a Catalunya!!.

Ja per acabar una mostra del que significa el TTIP, si deixem que s’aprovi:

Salvar la Banca privada amb diner públic, (privatitzar els guanys, socialitzar les perdudes).

Tancament dipòsit de gas Castor, ( Indemnització al Sr, Florentino Perez amb 1.350 Milions €

Si el govern de la futura República Catalana volgués fer un hospital, centre universitari públic en una població on una multinacional tingués un de privat, la multinacional podria denunciar el govern Català pel fet d’atemptar contra els seus interessos.

Això es el que ens espera, als practicants del silenci dels anyells .

No hi ha res que s’assembli més a un Espanyol de dretes, que un Català de dretes!!.

Albert Lázaro.

Comparteix: