Dimiteix el gerent del Consorci de Residus, que està sent investigat per la Fiscalia

El Cas Mercuri continua desmantellant la trama del PSC al Vallés Occidental. La nova dimissió ha sigut la del gerent del Consorci del Centre de Residus, Francisco Fernàndez, que està sent investigat per Fiscalia.

Des de que va esclatar el cas Mercuri, Francisco Fernàndez, gerent del Consorci del Centre de Residus, va ser un dels investigats, en el seu cas, per l’ús que va fer de la targeta Visa del Consorci.

26.150 euros no justificats a càrrec de la Visa del Consorci de Residus

 

Imatge: Ivalles.cat

Imatge: Ivalles.cat

Francisco Fernàndez va utilitzar la Visa del Consorci de Residus per fer extraccions que sumen 26.150 euros, segons informe dels Mossos d’Esquadra. Fernàndez va fer constar aquestes despeses com a “despeses protocol·làries”. La jutge que porta el cas sospita d’aquestes extraccions, ja que els càrrecs corresponents a menjars, gasolina, peatges, etc. eren carregats en el mateix compte bancari al marge d’aquests imports i els desplaçaments i les dietes eren sufragades per mitjà d’un altre sistema de pagament.

Abandona l’administració pública

Francisco Fernàndez, que és tècnic municipal, ha anunciat que abandona l’administració pública per marxar a treballar a l’administració privada.

La Plataforma Lliure de Corrupció va demanar la seva imputació

La Plataforma Lliure de Corrupció, que va exercir d’acusació popular al cas Mercuri, va ser la que va demanar al jutge que imputi a Francisco Fernàndez. Francisco Fernàndez, a més de gerent del Consorci de Residus del Vallès Occidental, ha sigut responsable de política municipal del PSC i persona de l’entorn polític i personal de Maunel Bustos.

Comparteix: