Arriba a Cerdanyola la publicitat mòbil

Si alguna cosa està marcant el canvi en els últims anys a Cerdanyola, són les iniciatives ciutadanes, iniciatives que són capaces d’idear solucions davant d’un govern en estat de paràlisi. L’última iniciativa és d’un veí que ha implantat una experiència pionera a la ciutat: les bicicletes amb publicitat.

biciDes d’aquesta setmana, els ciutadans veuran un nou vehicle pels carrers. Es tracta d’una bicicleta que servirà per publicitar, de manera innovadora, neta i ecològica, tant el comerç local com altres activitats que es realitzin a la ciutat.

EsBici-Publi ofereix als interessats una publicitat dinàmica, impactant i de gran visualització degut a que el vehicle circula a poca velocitat i té la possibilitat d’aturar-se a llocs concorreguts, de manera que l’impacte de la publicitat és major que l’oferida per qualsevol altra mitjà a nivell local.

La publicitat es pot combinar amb diferents opcions, com intercalar setmanes i dies o escollir dies concrets. A més a més ofereix serveis opcionals d’alquiler per events o repartiment de flyers.

Una bona possibilitat per a un comerç local ferit de mort

Des de 2008, els petits comerciants que donen vida als carrers s’estan veient obligats a baixar les persianes per culpa de la crisi. A això cal sumar-li l’atac de l’Ajuntament a aquest petit comerç, que durant aquest 2014 ha posat a disposició de grans inversors un terreny al Centre Direccional per construir el centre comercial més gran d’Europa. De dur-se a terme aquesta construcció, els pocs comerços que queden oberts patiran per mantenir-se, com ja ha passat en altres localitats on, l’obertura d’un nou centre comercial, ha fet danys irreparables al comerç local.

Ara, gràcies a aquesta nova iniciativa ciutadana, el petit comerç podrà donar-se a conèixer sobre rodes per tota la ciutat.

18-11 053

Comparteix: