Janet Becerra i el cerdanyolenc Javier Jurado guanyen les cinc milles nocturnes.

Les tres modalitats de milles nocturnes celebrades dissabte a Cerdanyola va tornar a tenir una gran acollida entre esportistes amateurs i professionals.

Imatge: Aj. Cerdanyola

Imatge: Aj. Cerdanyola

Les milles nocturnes ja porten 28 anys, convertint-se així en tota una tradició en el mon de l’atletisme català. En l’edició d’enguany han participat més de 1.000 corredors de perfils molt diversos: des de professionals que competeixen per guanyar, fins a les famílies que participen per pasar una bona estona fent esport.

Les cinc milles nocturnes femenines les va guanyar l’esportista del Slop Cat Sabadell Janet Becerra. Les primeres cerdanyolenques en creuar la línia de meta va ser Belen Hidalgo i la seva germana Anna.

Per la seva part, les cinc milles nocturnes masculines les va guanyar Javier Jurado, un esportista que cerdanyolenc que, any rere any, s’ha anat apropant a aquesta primera posició (l’any 2013 va quedar segon). Aquest any, Jurado va millorar la marca i va aconseguir finalitzar les cinc milles en tan sols 26 minuts i 11 segons.

Dos Milles Nocturnes

Les dos milles nocturnes femenines les va guanyar Júlia Garcia, atleta del Cerdanyola CH, mentre que en l’edició masculina el guanyador va ser Joan Wäger, un esportista del Club Gass Triatló de Cerdanyola.

Imatge: Aj. Cerdanyola

Imatge: Aj. Cerdanyola

La Milla

Aquest any els més petits han pogut participar en “La Milla”, una rèplica de l’event en petit format. En categoria femenina van pujar al podi Iria Romero, Carla Subirats i Alba Pérez, mentre que en categoria masculina el podi estava compost per Ferran Cano, Itzan Abril i Hugo Gutiérrez.

Comparteix: