S’estrena a Ripollet “Jan&Júlia: benvinguda, nanny”

L’escola d’anglès Kids&Us de Cerdanyola ha sigut una de les encarregades de la producció de l’espectacle musical, amb la intenció d’acostar l’anglès als infants d’una manera plena i divertida.

janijulia_01El proper diumenge 16 de novembre a les 12 del migdia i a les 18h de la tarda, s’estrenarà al Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet l’espectacle “Jan&Júlia: benvinguda, nanny”, un musical en català i anglès adreçat a nens d’entre 4 i 10 anys i que té per objectiu apropar els infants a la llengua anglesa d’una manera lúdica i natural. Es tracta d’un espectacle innovador que ha estat coproduït per Kids&Us, empresa de referència en l’ensenyament de l’anglès a infants i que compta amb més de 200 escoles i 65.000 alumnes repartits per tot el món, i el servei educatiu del teatre Kursaal de Manresa, pioner en el camp de projectes educatius impulsats des d’un teatre públic.

 “Jan&Júlia: benvinguda, nanny” explica la història de dos germans (el Jan i la Júlia) que tenen una nova cangur anglesa, la Danielle. Amb ella, cantaran cançons, aprendran jocs i faran que un dia de pluja es converteixi en un dia lluminós i divertit. L’espectacle combina diàlegs i música en directe, amb l’acompanyament de tres músics i la interpretació de peces de musicals i pel·lícules com “The sound of music”, “The little shop of horrors” o “Screk, the musical”. El plantejament dels diàlegs, amb l’anglès i el català com a llengües vehiculars, així com de les cançons i coreografies s’ha treballat per a què els nens i nenes no angloparlants puguin entendre l’argument d’una manera fàcil.

 L’espectacle “Jan&Júlia: benvinguda, nanny” arriba a Ripollet de la mà de les escoles Kids&Us de Ripollet, Cerdanyola i Barberà. Es tracta d’un musical obert a tothom, sàpiga o no angès, que pretén precisament aconseguir que l’anglès sigui vist pels més petits com a quelcom natural que no només forma part de l’àmbit escolar o educatiu. Les entrades per a l’espectacle, que es farà en dues sessions, a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda, es poden comprar als centres Kids&Us de Ripollet, Cerdanyola i Barberà i tenen un preu de 6 euros.

Comparteix: