Dades d’interès per la consulta de diumenge

El proper diumenge 9 de novembre els ciutadans de Cerdanyola podran anar a votar en un exercici democràtic.

On has de votar?

Per saber on has d’anar a votar has d’omplir el formulari de la web participa2014.cat. Les dades que et demanen són la teva adreça i el primer cognom. És important saber que això no es cap inscripció, qualsevol ciutadà pot anar a votar sense haver omplert el formulari.

Mapa de Cerdanyola amb zones de votació.

B1g5k3vIgAAYLTs

Què necessito per votar?

  • El DNI vigent el dia 9 de novembre.
  • A cada punt de votació hi haurà les paperetes per marcar l’opció desitjada.

Quin és l’horari?

Els locals de participació estaran oberts des de les 9:00 del matí del dia 9 fins les 20:00 del vespre.

Què passa si el 9-N no puc votar?

Fins 25 de novembre les persones que no hagin pogut votar el dia 9 poden fer–ho en:Captura

Qui pot votar?

  • Les persones que el 9 de novembre tinguin 16 anys o més i que disposin d’un document d’identitat (DNI) on consti l’adreça de residència en un municipi de Catalunya.
  • Les persones residents a l’exterior que vinguin a Catalunya i amb DNI on hi consti l’adreça de residència en un municipi de Catalunya.
  • Les persones residents a l’estranger que vulguin participar i que no tinguin un DNI en què consti l’adreça de residència en un municipi de Catalunya poden participar en la seu habilitada a Barcelona al passeig de Gràcia, 107 (Palau Robert).
  • Les persones que resideixin o es trobin temporalment a l’estranger, poden participar el dia 9 de novembre, entre les 9 i les 20 hores (hora local), en els locals de participació habilitats a l’exterior.

I un cop al lloc de votació, què?

Quan ja s’és al lloc de participació cal ensenyar el DNI, on un voluntari introduirà les dades a un ordinador per comprovar que aquell sigui el lloc de participació adjudicat, i per evitar que es voti més d’un cop. Després ja es pot anar a la mesa indicada, on prendran nota de les dades, i automàticament ja es pot introduir la butlleta a l’urna.

Comparteix: