Tornen les 5 milles nocturnes a Cerdanyola

El 15 de novembre tornen a Cerdanyola les cinc milles nocturnes, una de les activitats esportives amb més participació.

Les 5 Milles Nocturnes de Cerdanyola és la cursa d’atletisme més veterana de la localitat. L’acte està dividit en tres modalitats: les cinc milles, les dos milles i la milla nocturna infantil.Els organitzadors ja han obert el període d’inscripcions a la seva pàgina web.
Circuit de les 5 Milles

Dues voltes a un circuit totalment urbà (la primera més llarga que la segona) formen les 5 Milles (8045m), amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Municipal de Fontetes, on trobareu tots els serveis habituals al corredor

La primera volta (color verd) té una distància aproximada de 4800m i és la mes llarga de les dues voltes.

La segona, idèntica a la primera fins al Passeig d’Horta, té una distància aproximada de 3200m i un final exigent amb una pujada on està el desnivell més dur de tota la cursa.

circuito5Milles

Circuit de les 2 Milles

Una volta de 3200 metres amb un final exigent a un circuit totalment urbà, amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Municipal de Fontetes on trobareu els serveis habituals al corredor un cop finalitzeu la cursa.

circuito2Milles

El circuit de la Milla Nocturna Infantil

Dos voltes amb quelcom més de 800 metres formen el circuit que hem preparat pels més menuts de la casa: La Milla Infantil. L’edat mínima per participar en aquest circuit és de 6 anys.

 circuitoMilla

 

 

Comparteix: