Carme Carmona emmascara el Consorci del Centre Direccional

Parlar de Consorcis és parlar de negocis i de manca de transparència, i el Consorci del Centre Direccional no es cap excepció. L’alcaldessa de Cerdanyola, que és alhora presidenta d’aquest Consorci, fa tot el possible per ocultar informació.

reunioEl 24 de juliol un ciutadà de Cerdanyola va entregar a la Oficina d’Atenció al Ciutadà una instància per demanar una reunió amb l’alcaldessa de Cerdanyola i Presidenta del Consorci del Centre Direccional, Carme Carmona. Dos mesos després encara no havia rebut resposta de l’Ajuntament, així que va trucar a alcaldia per preguntar per la reunió. Alcaldia el va dir que en tres dies li trucarien per donar-li una hora. Els dies i les setmanes van passar, sense que l’Ajuntament contestés. Ahir, el ciutadà es va adreçar en persona a l’Ajuntament per preguntar com estava el seu cas, i la resposta del cap de gabinet d’alcaldia va ser: «L’Alcaldessa no es vol reunir».

Amb actituds com aquesta, l’alcaldessa queda en evidència i mostra que no té cap intenció de donar informació sobre el Centre Direccional, una entitat gestionada amb diners públics que té una manera de funcionar molt opaca: s’han desviat més de 45 milions d’euros des de l’Ajuntament, s’han expropiat terres, hi ha factures desorbitades en regals, dinars, festes,…

Comparteix: