Un cap de setmana ple d’activitats!

Aquest cap de setmana no cal sortir de Cerdanyola per gaudir: cinema, teatre, concerts, tastets i… correllengua!

Divendres 24

20:30h Concert d’AlanBike, sàtira i blues a la Tia Felipa.

21h Teatre “Llibert”, a l’Ateneu. Una mare, relata els 15 dies de la vida del seu fill i com passa, ella i la seva parella, des de l’explosió de saber que està embarassada, fins a la conclusió que el millor que li pot passar al seu fill és morir-se. La muntanya russa per la que ha de passar, com va canviant la seva projecció sobre la vida futura, la visió de tot el que l’envolta, de la malaltia, de la mort, les decisions que ha de prendre, els dubtes, el dolor, els entrebancs i les contradiccions amb què s’enfronta. Un relat que parteix d’una memòria que a vegades es trenca, i a vegades s’inventa a si mateixa, que barreja realitat i ficció, que vola cap a la fantasia i que toca de peus a terra. Des d’una visió molt personal, Llibert, t’arrossega com una tromba d’aigua i et deixa, finalment, el solatge d’uns fets particulars que tenen valor universal. Un còctel d’humor i tragèdia que t’atrapa fins al final.

21h. Tuppersex a la romana, al Museu Ca n’Oliver. Continua la programació de l’exposició “El sexe a l’època romana” amb una proposta agosarada per al públic adult “Un tuppersex a la romana”. Es tracta d’una activitat teatralitzada que posa en relació els joguets sexuals d’avui amb les pràctiques eròtiques d’època romana. La demostració estarà conduïda per Vanessita la del Tigre que ens mostrarà com els jocs sexuals no han canviat tant en el que és substancial com podríem pensar. Si voleu descobrir noves i velles formes de gaudir del sexe, no us ho podeu perdre.

Dissabte 25

17:30. Concert solidari de corals a l’Ateneu de Cerdanyola. Recital de les Corals en l’Ateneu de Cerdanyola, en solidaritat amb el Cotolengo de Mossèn Atef, i en benefici dels infants i joves refugiats de l’orfenat.

19h. Arribada de la flama del Correllengua a Bellaterra (Plaça del Pi).

Diumenge 26

2014_correllengua_cerdanyola_cartell10:30h: Acte central del Correllengua 2014 a la Plaça Abat Oliba.
• Lectures de poemes de Maria Mercè Marçal i Joan Vinyoli, a càrrec d’alumnes de centres educatius de la ciutat.
• Microxerrades sobre la llengua: la immersió lingüística a les escoles, les agressions que rep arreu dels Països Catalans, anecdotari de Maria Mercè Marçal, la tasca del voluntariat per la llengua…
• Actuació de Ramon Sauló, interpretant poemes de Maria Mercè Marçal i de Joan Vinyoli musicats per ell mateix.
• Taller de scrabble.
• Ballada de sardanes.

11h. Taller-demostració sobre la cuina dels bolets i productes de tardor, al museu Ca n’Ortadó.
El Museu Ca n’Ortadó presenta una nova edició del taller-demostració sobre la cuina dels bolets i altres productes propis de la tardor que podem trobar als boscos del país. L’activitat estarà conduïda pel popular Esteve Padullés que ens explicarà els diferents bolets que hagi recollit aquests dies i d’altres que hagi trobat al mercat, mentre la Montse ens cuina diferents plats que tenen com a ingredient principal rovellons, camagrocs, etc i, després, els tastarem. Aquesta activitat està recomanada per a públic adult.

12h. Teatre familiar: “Sol amb la lluna”, al teatre Ateneu.
Sinopsi: Què pot passar si de sobte es troben el dia i la nit? El sol veu les coses clares com la llum del dia, però a la lluna ningú no s’atreveix a enganyar-la… Així que junts s’explicaran una pila d’històries! Totes elles divertides i alegres com el dia, però tendres i sinceres com la nit. Un noi despistat però amb molta empenta, uns pirates de terra endins, una princesa enredaire i una pila de bestieses i animalades! Tot plegat, amb dos narradors molt especials. I el Sol i la Lluna girant al voltant d’un món cada dia més curiós.
19h: Teatre “Ens ha caigut la sogra”, al teatre Ateneu.

Fonts de les descripcions dels actes: Aj. Cerdanyola.

Comparteix: