Torna la FMA de la tardor

Com cada any per la tardor, la Comissió de Festes Majors Alternatives ha preparat un conjunt d’actes per demostrar que amb l’autogestió i amb la voluntat del poble es poden fer unes festes de gran nivell on tots els assistents gaudeixin al màxim.
El tret de sortida serà el Divendres 7 al Casal Popular i Cultural Buirac (Torrent, 48) a partir de les 20h, amb un concert de petit format a càrrec dels TORO ROCK. El Dissabte 8 s’obrirà amb una activitat pels més petits i petites a càrrec de la Xarxa d’Esplais i Caus de Cerdanyola al Parc del Turonet. Enguany el Correbars serà l’acte central de les festes que acabaran amb dos puntxadiscos, i la temàtica ja ens és familiar, la repressió cap a totes i tots aquells que d’una manera o un altra qüestionen les bases i les estructures del sistema.

Amb el lema “Ni muts ni a la gàbia. Prou repressió a la dissidència!” volen tornar a posar èmfasi ens els dos casos que Solidaritat Cerdanyolenca té actualment, el cas de l’Andrea i l’Àlex i les 5 cerdanyolenques repressaliades pel suport a Can Vies, així com aprofitar per donar un suport formal a les encausades a Esplugues de Llobregat per l’oposició al Pla Caufec en la defensa del territori i concretament la Serra de Collserola on històricament hem tingut, i tenim, lluites paral·leles com és el Centre Direccional.

Per això durant el Correbars hi haurà una parada de cerveses per recollir fons per fer front a les despeses derivades dels dos casos i un Dinar Solidari del dissabte 8 de novembre que anirà íntegrament per la guardiola de Solidaritat.

laxiqueta

Comparteix: