L’Ajuntament frega el rídicul amb les inauguracions

L’Ajuntament de Cerdanyola ha engegat un pla d’inauguracions per donar-se auto-bombo de cara a la campanya electoral de 2015.

Durant aquest darrer any de mandat, l’Ajuntament de Cerdanyola està fent un gran desplegament de mitjans per donar bombo a inauguracions de petits serveis. Per aquestes inauguracions mobilitzen a personal de l’Ajuntament: periodistes, tècnics de só per a col·locar altaveus, fotògrafs, brigada per col·locar tarimes,… amb una finalitat: fer-se auto-bombo per la campanya electoral.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Les inauguracions més ridícules

Les sis inauguracions més ridícules que s’han fet durant els darrers mesos han sigut la del terra del mercat de Serraparera, parquet a l’AAVV Serraparera, el pipican, situat al parc del turonet, la zona d’esbarjo Can Xarau, el Pont del Remei i la del parc per a gent gran situat a la Torre Vermella (inaugurat aquest matí).

Les inauguracions que vindran

Abans de les eleccions vindran altres inauguracions. Totes elles amb un cost excessiu per als ciutadans de Cerdanyola: la biblioteca (5,4 milions d’euros), el camp de futbol de Fontetes (1,8 milions d’euros), el passeig Acàcies (1,4 milions d’euros), l’Ateneu (300 mil euros), ZEM Riu sec (1 milió d’euros).

Sense dubte, la campanya electoral per a PSC i ICV ja ha començat i l’estem pagant entre tots i totes.

Comparteix: