Aquest diumenge: visita guiada: Olor de Cerdanyola

Aquest diumenge 19 a les 12hores el MAC organitza una visita guiada a l’exposició temporal “Olor de Cerdanyola”, on el sentit de l’olfacte ens guiarà a través d’un recorregut per l’Art Contemporani i el territori.

mac

Imatge: MAC

El Museu d’Art de Cerdanyola i la colecció olorVISUAL ofereixen tot un seguit d’activitats, visites guiades i tallers adreçats a tots el públics, per tal de conèixer l’exposició Olor de Cerdanyola. Aquest diumenge es farà un recorregut guiat pel quatre àmbits de l’exposició, descobrint els paisatges i olors de la ciutat que dialoguen amb les obres d’Art Contemporani de la col·lecció.

Més activitats a l’octubre i novembre

  • El divendres 24 d’octubre a les 18.30 h es realitzarà una visita adaptada per a persones cegues i oberta a tothom (activitat gratuïta).
  • El diumenge 16 de novembre es realitzarà un taller familiar (activitat gratuïta, places limitades). L’activitat constarà d’un recorregut per l’exposició, un tast olfactiu i un treball plàstic on un fil vermell unirà sensacions, olors i imatges del nostre record.
  • Al llarg del mes de novembre es realitzarà una visita guiada adaptada per a persones sordes i oberta a tothom.

Reserves a mac@cerdanyola.cat o trucant al 93.591.41.30

Comparteix: