Gerard Sesé, deu anys fent música

El cantant cerdanyolenc Gerard Sesé farà el 18 d’octubre un concert de doble celebració: el seu 28é aniversari i el 10é aniversari de la seva primera maqueta “L’has cagat”.

Imatge: Gerardsese.cat

Imatge: Gerardsese.cat

Gerard Sesé farà la celebració el 18 d’octubre a les 21:30 a l’Ateneu. Entre els participants hi hauran grans referents de la música catalana que han anat col·laborant amb Gerard durant tota la seva trajectòria, com Jofre Bardagí, Jesús Rovira, Noel Campillo, Narcís Perich, Ismael Colomer, Roger Torns, Berta i Gonçal.

Gerard Sesé va gravar la seva primera màqueta a l’estudi cerdanyolenc Wheel Sound Studio, situat al Carrer Reis (Barri de les Fontetes), i que actualment s’està reformant per oferir una millor qualitat dels seus serveis, malgrat que ja era un estudi referent per a molts grups de l’Estat.

Les entrades per al concert tenen un preu de 12 euros (anticipades) i 18 euros (el dia de l’espectacle). En el cas de demanar un pack de dos entrades, el preu és de 10 euros. Es poden comprar a l’Ateneu i per internet (més informació a gerardsese.cat)

 

Comparteix: