Puja el nombre d’aturats a Cerdanyola

Cerdanyola ha tancat el mes de setembre amb vuit aturades més, situant la xifra total d’aturades a Cerdanyola en 4.399.

Imatge: Salillas

Imatge: Salillas

Cerdanyola no s’escapa de la crisi ni dels governs que no fan res per reduir la taxa d’atur. Ara mateix, a la ciutat tenim 4.399 persones aturades inscrites en l’Oficina de Treball. Dins d’aquest nombre no apareix la gran quantitat de ciutadanes que estan en situació d’atur però no estan inscrites en la OAC.

Durant tot el mandat el Govern ha estat enviant falses promeses a la ciutadania. De fet, les grans empreses que s’han instal·lat a Cerdanyola durant els últims quatre anys han rebut bonificacions fiscals perquè, segons el Govern, les empreses es comprometien a donar treball a Cerdanyola i reduir així la taxa d’atur. Ara, amb el temps, podem veure que aquestes grans empreses han gaudit de privilegis que altres PiMES o cooperatives no gaudeixen i, a més a més, no han ajudat a reduir l’atur a la ciutat.

En aquest sentit el grup de Compromís preguntava al ple de juliol quin nombre de persones de Cerdanyola havien estat contractades per aquestes grans empreses. El Govern no va saber respondre, ja que “no es fica en empreses privades”. Llàstima que, per bonificar, si que ajuda a empreses privades…

L’últim exemple de que el govern no està per reduir l’atur el tenim amb la contractació d’una empresa privada per donar classes d’anglès al funcionari de l’ajuntament. Aquest servei es podria haver reduït contractant a professors titulats en situació d’atur.

Comparteix: