La línia B2 augmenta les expedicions amb parada a l’hospital Taulí de Sabadell

Fins ara el B2, la línia d’autobús que fa el recorregut Ripollet – Sabadell, només feia parada al Taulí en una expedició cada hora. La resta giraven de la Gran Via cap al centre de Sabadell pel carrer Vilarrubias, a 500 metres de la porta de l’hospital.

iSabadell

iSabadell

Aquest fet sempre havia estat motiu de queixa per part dels veïns tant del nostre municipi com de Cerdanyola. I per tal de donar resposta a aquesta petició l’empresa que gestiona la línia, Sarbus, ha proposat finalment a l’ATM un augment d’expedicions amb parada al mateix hospital. Així des del 15 de setembre els autobusos que paren al Taulí han passat d’anada de 17 a 25 i de tornada de 16 a 24.

Continua havent un cada hora i a més s’ha reforçat en els trams horaris on hi ha més ús. Així totes les expedicions en direcció a Sabadell entre les 7.10 i les 10.10h i de les 16h a les 17h paren al Taulí. I de retorn a Ripollet es pot agafar el bus a l’hospital, un cop cada hora i en totes les expedicions entre les 12.30 i les 15.10h i de les 19.50h a les 20.50h. Es tracta d’un projecte de prova que el cap de trànsit de Sarbus, Ramon Moya, considera que “comprimeix al màxim la línia” i és per això que “caldrien més recursos” si es volgués ampliar.
Horaris i recorregut
Font: Revista de Ripollet
Comparteix: